MAAK JE EIGEN VAANDEL

Ben jij trots op je club? Heb je een mooi familiewapen? Ga je binnenkort op stap met de vereniging? Kom dan naar De Lakenhal en maak een vaandel in het speciaal daarvoor ingerichte vaandelatelier.

Een vaandel is een symbool voor eenheid, verbondenheid, trots en vriendschap. Je kan er de naam, spreuk, symbolen of kleuren van je club in verwerken. In tegenstelling tot een vlag wordt een vaandel aan de bovenkant opgehangen. Zo blijven de symbolen goed te zien.
Neem vrienden of familie mee en combineer een bezoek aan de tentoonstelling met het maken van jullie eigen vaandel! Voor boven de bar in de soos,  in het studentenhuis, tijdens de buurtbarbecue, naar de uitwedstrijd, als cadeau aan de zusterstad, etc…

OPENINGSTIJDEN ATELIER EN DEELNAME
Het vaandelatelier is geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur. Deelname is gratis op vertoon van een toegangsbewijs tot de tentoonstelling Vrijheid! Leidens Ontzet 1574-2011. Toegangsprijzen zie hier.
De mooiste vaandels maken kans te worden gepresenteerd gedurende de tentoonstelling!

NB: kom je met een groep groter dan 6 personen, dan graag aanmelden bij l.vermond@lakenhal.nl

SPECIAAL GROEPSARRANGEMENT
Bedrijfsuitje, of zomaar op stap met een aantal vriendinnen? Maak dan gebruik van het speciale Vaandel-arrangement voor groepen
Meld je hier aan voor het groeps-arrangement.

Meer info klik hier

EXCLUSIEF VAANDEL-ARRANGEMENT VOOR GROEPEN

De Lakenhal biedt (sport)verenigingen, clubs, gezelschappen, teams, jaarclubs, etc. een exclusief arrangement aan. Met een groep van maximaal 15 personen bezoeken jullie onder begeleiding van een ervaren rondleider de tentoonstelling “Vrijheid! Leidens Ontzet 1574-2011”, waarna gezamenlijk een vaandel zal worden gemaakt dat symbool staat voor jullie groep.

Aan dit groepsarrangement zijn geen extra kosten verbonden, het entreegeld voor de tentoonstelling is voldoende.

NB:

  • Aanmelden minimaal 3 weken van te voren!
  • Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
  • Voor het groeps-arrangement heeft het vaandelatelier ruimere openingstijden: Van dinsdagmiddag t/m zondagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur.
  • Het vaandelproject loopt t/m 8 januari 2012.

 

KINDERPARTIJTJE
Kinderpartijtje vieren in Museum De Lakenhal? Dat kan! De kinderen mogen ieder hun eigen vaandel maken en het daarna meteen mee naar huis nemen. Meer info klik hier.

 *VAANDELPROJECT VOOR VERDAGSPARIJTTJES*

De Lakenhal biedt kinderen de unieke mogelijkheid hun verjaardagsfeestje te vieren in De Lakenhal. Tot en met 7 januari 2012 kunnen kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes ieder een eigen vaandel maken. Het vaandel mogen zij daarna meteen mee naar huis nemen.

Met een groep van 8-10 kinderen en minimaal twee begeleiders wordt De Lakenhal bezocht. Eerst zal er een korte kindvriendelijke rondleiding plaatsvinden van circa 30 minuten, gegeven door een ervaren rondleider. Daarna kunnen de kinderen gedurende een uur een eigen vaandel maken in het vaandelatelier. Na het maken van de vaandels krijgen de kinderen wat te drinken en wat lekkers. Dit aanbod kost €80,- per groep.

Op woensdagmiddag en zaterdagmiddag tussen 13.00 – 16.00 uur zijn de kinderen van harte welkom! U kunt zich minimaal drie weken voor de gewenste bezoekdatum aanmelden bij Lydia Vermond (l.vermond@lakenhal.nl/071-5165360).

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Lydia Vermond (l.vermond@lakenhal.nl/071-5165360)

Klik voor een grotere versie Klik voor een grotere versie

Klik voor een grotere versie

Het Vaandelproject wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds Cultuurparticipatie en Stichting Doen.

Vrijheid!
Leidens Ontzet
Lees meer >>

Vrijheid! Leidens Ontzet

Maak uw / jouw
eigen vaandel !

lees meer >>

Maak je eigen vaandel

Herinneringen aan 3 oktober

kijk wat mensen verzamelen

tekst

4 Eeuwen
beleg & ontzet
Leidsch Dagblad >>

tekst

Erwin Olaf &
Leidens Ontzet
Lees meer >>

Over Erwin Olaf en Museum De Lakenhal

Suske en Wiske en
Het Lijdende Leiden
Lees meer >>

Suske en Wiske en Het Lijdende Leiden

Fietstocht
Van Leiderdorp naar 3 oktober
Lees meer >>

Fietstocht