contact    openingstijden stuur door
 
Augustus 2012


NIEUWS

Museum De Lakenhal presenteert het nieuwe seizoen

De nieuwe folder is uit en staat ook online. Lees over de tentoonstelling PARELEN in kunst, natuur & dans, luister naar de stem van Pierre Bokma die vertelt over de tentoonstelling PARELEN in kunst, natuur & dans en leer meer over de geschiedenis van Museum De Lakenhal.

Museum De Lakenhal op Uitmarkt 2012
Museum De Lakenhal presenteert op 25 en 26 augustus haar nieuwe culturele seizoen op de Uitmarkt in Amsterdam. Kom kijken en beleven!

Ontdek een verborgen wereld van Leiden tijdens de Kunstroute 2012
Op 22 en 23 september vindt de 18e editie van de Kunstroute plaats, georganiseerd door Museum De Lakenhal. Ateliers en galeries op uiteenlopende locaties in de sleutelstad openen hun deuren. Laat u verleiden!

Social media & Blog
Word vriend van Museum De Lakenhal op Facebook, volg @DeLakenhal op Twitter en blijf voortaan altijd op de hoogte van nieuws en actuele agenda-items.  Het levendige blog biedt daarnaast wekelijks een kijkje achter de schermen van Museum De Lakenhal.


NU TE ZIEN IN HET MUSEUM

Tentoonstellingen
Klik hier
voor het overzicht van de lopende tentoonstellingen in Museum De Lakenhal. 

Verwacht: PARELEN in KUNST, NATUUR en DANS
(16/09/2012- 13/01/2013)

Een hap lucht, een duik onder water, sferisch blauw en dan een overweldigende hoeveelheid parels. Vanaf 16 september verrast Museum De Lakenhal met PARELEN in kunst, natuur & dans: een unieke en grensoverschrijdende tentoonstelling. Lees meer.


ACTIVITEITEN

Leidse Salon
Op 23 september een live talkshow met spraakmakende gasten rondom de tentoonstelling PARELEN in kunst, natuur & dans. Lees meer.

Wekelijks gratis PARELEN highlight-tour
Vanaf 16 september staat er iedere zondag om 14.00 uur een enthousiaste rondleider van Museum De Lakenhal klaar om te vertellen over de highlights uit de tentoonstelling PARELEN in kunst, natuur & dans.

Voor de actuele tentoonstellingen en het activiteitenprogramma, kijk op lakenhal.nl of bekijk, laad of print de digitale museumbrochure.

Museum De Lakenhal maakt beeldende kunst, kunstnijverheid en geschiedenis in Leiden toegankelijk voor een breed publiek om hen te inspireren en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Grote meesters als Rembrandt, Jan Steen, Theo van Doesburg of Erwin Olaf zijn in het museum te bewonderen.


 
U heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de activiteiten van Museum De Lakenhal. Stelt u geen prijs meer op toezending van de nieuwsbrief, kunt u zich hier afmelden.