contact    openingstijden stuur door
 
September 2012

NIEUWS

Opening PARELEN in kunst, natuur en dans: een groot spektakel
Zaterdag 15 september stond het museum in het teken van guerrilla-dansperformances en natuurlijk: parels. Bezoek PARELEN en ervaar deze bijzondere tentoonstelling met nieuw werk van onder meer Marijke van Warmerdam en Het Nationale Ballet.
Lees meer »

Mis het niet! Aanstaande zondag: Leidse Salon
Live talkshow in het museum. Zondag in het teken van de tentoonstelling PARELEN in kunst, natuur & dans. Met aan tafel bij gastheer Onno Blom: gastcurator Karin Post, acteur Pierre Bokma, kunstenaar Berend Strik, filosoof | essayist Maarten Doorman en componist Yannis Kyriakides en zijn studenten van het Koninklijk Conservatorium.
Lees meer »

22 en 23 september: Kunstroute 2012
Op 22 en 23 september vindt de 18e editie van de Leidse Kunstroute plaats.
Lees meer »

3 oktober viering in Leiden
Tijdens de viering van het Leidens Ontzet op woensdag 3 oktober is Museum De Lakenhal gratis te bezoeken tussen 10:00 en 12:00 uur.

19 oktober: Symposium 50 jaar Kort Amerikaans in Scheltema
50 jaar geleden verscheen Kort Amerikaans van Jan Wolkers. Op 19 oktober is het bovendien precies 5 jaar geleden dat Jan Wolkers overleed. Bezoek het symposium in het Scheltemacomplex.
Lees meer »

Social media & Blog
Word vriend van Museum De Lakenhal op Facebook, volg @DeLakenhal op Twitter, lees ons blog en blijf voortaan altijd op de hoogte van nieuws en actuele agenda-items.

 


NU TE ZIEN IN HET MUSEUM

PARELEN in kunst, natuur & dans (16/09/2012 – 13/01/2013)
Lees meer »

Tentoonstellingen
Klik hier
voor het overzicht van de lopende tentoonstellingen in Museum De Lakenhal.

 


ACTIVITEITEN

Iedere zondag om twee uur: gratis PARELEN highlight-tour
Lees meer »

Voor de actuele tentoonstellingen en het activiteitenprogramma, kijk op lakenhal.nl of bekijk, laad of print de digitale museumbrochure.

Museum De Lakenhal maakt beeldende kunst, kunstnijverheid en geschiedenis in Leiden toegankelijk voor een breed publiek om hen te inspireren en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Grote meesters als Rembrandt, Jan Steen, Theo van Doesburg of Erwin Olaf zijn in het museum te bewonderen.


 
U heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van de activiteiten van Museum De Lakenhal. Stelt u geen prijs meer op toezending van de nieuwsbrief, kunt u zich hier afmelden.